Nieuws
WZH Revalidatie behaalt keurmerk

WZH Revalidatie, onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), gehuisvest op de locatie WZH Prinsenhof, Gravin Juliana van Stolberglaan Leidschendam, is bekroond met het keurmerk PREZO Care. Een erkenning  voor de hoogwaardige zorg die wordt geboden aan (ouderen) mensen die revalideren. Het beoordelingsproces richt zich op de prestaties van zowel  de medewerkers als de organisatie die zorg bieden aan de cliënten en bewoners.

Het beoordelingsteam heeft voorbeelden gezien hoe het team van WZH Revalidatie het goede van twee werelden weet te combineren: ‘Het WZH-team onderscheidt zich op grond van haar expertise op het gebied van geriatrische revalidatiezorg én op grond van de kwaliteit zich in te leven in de beleving en behoeften van de ouder wordende mens.’

Het beoordelingsteam heeft de algehele indruk dat medewerkers van verschillende afdelingen en disciplines zich met elkaar zeer verantwoordelijk voelen voor een revalidatieprogramma dat specifiek is afgestemd op de revalidant. Hierbij staat de revalidant centraal. De professionaliteit kenmerkt zich door zowel standaardisatie als persoonsgerichte zorg.

De goede werksfeer en het werkplezier zijn door het beoordelingsteam benadrukt als krachtige elementen die bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van de zorg, nu en in de toekomst. Het WZH-team wordt aangeraden om deze positieve aspecten te ‘koesteren’, wat de draagkracht van het team ten goede zal komen.

Richard Spraakman, manager WZH Revalidatie: ,,De erkenning van het keurmerk bevestigt het toewijdingsniveau en de professionaliteit van ons revalidatieteam. We zijn trots op de goede werksfeer en het werkplezier dat bijdraagt aan de hoogwaardige zorg die we bieden aan de revalidanten.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter