Nieuws
Tuincentrum Hofstede wordt Pets Place

Tuincentrum Hofstede, aan het Schrepelpad tegenover de Wijkerbrug in Voorburg, wordt Pets Place. De familie-Hofstede heeft het bedrijf aan IJsvogel Retail, moederbedrijf van Pets Place verkocht. Hofstede werd in 1958 opgericht. In 1992 ging men naar de huidige plek. De winkel is ruim 5000 vierkante meter groot. Men richt zich behalve op alles wat met de tuin te maken heeft ook op levende dieren en -benodigdheden, woninginrichting en biologische producten. Aanleiding voor de verkoop vormde het gebrek aan opvolgers en hoge uitgaven voor duurzaamheidsmaatregelen. Hofstede zal onder dezelfde naam nog ongeveer een jaar doorgaan. Alle personeelsleden stappen over naar de nieuwe eigenaar. Het assortiment zal vrijwel ongewijzigd blijven. Hoogstens worden en wat zaken aan toegevoegd. (foto Hofstededierentuin.nl)

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter