Nieuws
Illegaal parkeren houdt aan

Ook het plaatsen van bloembakken en paaltjes houdt het illegaal parkeren op het plein aan de Frans Mortelmansstraat in Voorburg (winkelcentrum Julianabaan) niet tegen. Diverse bestuurders zetten hun wagens nu gewoon neer op het laatste stuk van het plein dat nog bereikbaar is: rondom de kubus van Geldmaat. Borden dat parkeren daar verboden is en dat het om een voetgangersgebied gaat, negeren ze gewoon. De bloembakken en paaltjes kwamen er nadat de gemeenten maandenlang met lapmiddelen – waarschuwingen, boetes, een tekstkar, verkeersborden – probeerde illegaal parkeren op het hele plein tegen te houden. Tevergeefs. Destijds werd beweerd dat het plein niet kon worden afgesloten vanwege de geldkoerier voor de Geldmaat. Nu wordt die toegang dus alsnog volgezet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter