Activiteiten
Workshop Stress & burn-out

Een bericht van de bibliotheek: ‘Pff, zit jij er een beetje doorheen? Heb je weleens het gevoel dat jij alles moet doen? Dat er niks gebeurt als jij niets doet? Voel jij je heel erg verantwoordelijk? Volg dan onze gratis workshop ‘Stress en burn-out’ op donderdag 14 maart bij Bibliotheek Voorburg. En leer hoe je hier beter mee om kunt gaan. De workshop begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden kan via onze website of bij de informatiebalie in de Bibliotheek.

Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet organiseren samen deze workshop. De workshop Stress & burn-out geeft je informatie rondom stress, hoe je hiermee om kunt gaan en wat ervoor zorgt dat jouw stress oploopt. Je krijgt ook informatie over burn-outs: wat is het, wanneer heb je een burn-out? Hoe kun je het voorkomen en hoe zorg je ervoor dat je er weer uit komt als je al in een burn-out zit? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens deze workshop.

We hebben allemaal weleens een periode dat we even niet zo lekker in ons vel zitten. Maar als dat gevoel blijft, is het verstandig om hier iets aan te doen. Daarom bieden we samen met Indigo Preventie gratis trainingen en workshops aan om aan je mentale gezondheid te werken, zodat je je snel weer wat beter voelt. Zo bieden we trainingen en workshops aan die erop gericht zijn om voor jezelf op te komen, te praten over je verdriet, maar ook om sterker in je schoenen te staan. Alle trainingen en workshops zijn in kleine groepjes met voldoende persoonlijke aandacht. Zo helpen we je om stappen te zetten en meer grip te krijgen op je leven.

Alle trainingen en workshops zijn voor iedereen helemaal gratis. Je moet je wel eventjes aanmelden via de website of bij de balie van de Bibliotheek. Het rooster met alle workshops en trainingen kun je vinden op onze website. Heb je hier nog vragen over of is iets onduidelijk? Kom dan langs in onze Bibliotheek in Voorburg of Leidschendam, of bel naar 070 – 240 0250′.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter