Nieuws
VRC start crowdfunding voor nieuw clubhuis

De Voorburgse Rugby Club (VRC) heeft met de start van een BUY-A-BRICK actie een volgende stap gezet op weg naar een nieuw clubhuis. Met een social media campagne en een promotiefilm vraagt de club om bijdragen.

Sinds september 2023 heeft VRC een kunstgrasveld aan de Groene Zoom, waarmee de club voor het eerst sinds haar oprichting in 2015 een eigen plek heeft. In de beginjaren zwierf de club van veldje naar veldje, en namen de ouders en trainers thermosflessen koffie mee bij wijze van catering.

Dat laatste gevoel keerde de laatste maanden terug. Nu stond iedereen langs de lijn van een prachtig veld, en wederom met thermosflessen koffie. Het was mooi om te zien hoe iedereen de schouders er onder zette, maar het was af en toe ook wel een beetje behelpen.

Dus: de volgende stap is een nieuw clubhuis. Het bestuur en de bouwcommissie zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om de plannen uit te werken en afspraken te maken. Met de lancering van de crowdfunding roept de club leden en andere betrokkenen op om te doneren en creatieve acties te verzinnen om geld op te halen voor het clubhuis. VRC hoopt 50.000 Euro op te halen met de actie. Bijdragen kan via https://whydonate.com/en/fundraising/VRC

Link naar promotiefilm: https://youtu.be/U_NphVg5JnQ?feature=shared

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter