Nieuws
Flitspaal bij Mall het ‘succesvolst’

De flitscamera op de Noordsingel in Leidschendam, vlak voor Weigelia (rijdend richting Leidschendam), is de meest succesvolle in Leidschendam-Voorburg. Vorig jaar werden daar 7668 automobilisten geflitst waarvan 6680 omdat ze harder dan 50 kilometer per uur reden. De rest reed door rood licht. Dat heeft het Centraal justitioneel incassobureau (CJIB) bekend gemaakt. Het boetegeld gaat overigens naar de rijksoverheid, niet naar de gemeente.

Het ‘succes’ van de overige flitscamera’s in de gemeente: Prins Bernhardlaan Voorburg, kruising Sint Martinuslaan 3885 automobilisten betrapt waarvan er 3204 te hard reden; Parkweg Voorburg bij Weverslaan richting Utrechtsebaan 2677 automobilisten betrapt wegens te hard rijden; Laan van Nieuw Oosteinde Voorburg bij kruispunt met Maanweg 2650 automobilisten betrapt waarvan 2534 wegens door rood rijden; Parkweg Voorburg bij Weverslaan richting Leidschendam 1600 automobilisten betrapt wegens te hard rijden; Prins Bernhardlaan Voorburg bij kruising met Laan van Nieuw Oosteinde 1385 automobilisten betrapt waarvan 882 wegens door rood rijden; Prins Bernhardlaan Voorburg vlak voor kruising met Broeksloot- en Veenkade 1093 automobilisten betrapt waarvan 630 wegens te hard rijden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter