Mening
U zegt het maar: Steun ons als Vriend van Duivenvoorde

‘Stap binnen in de unieke wereld van Landgoed & Kasteel Duivenvoorde, waar geschiedenis, duurzaamheid en cultureel ondernemerschap samenkomen in een idyllisch groen landschap van 270 hectare bij Voorschoten en Wassenaar. Dit bijna 8 eeuwen oude erfgoed biedt een inspirerende omgeving waar het verleden tot leven komt en waar de toekomst wordt omarmd.

Als culturele instelling zonder exploitatiesubsidie staan we voor de uitdaging om met innovatieve ideeën en creatieve initiatieven het erfgoed en de natuur te behouden, terwijl we de verhalen van deze plek tot leven brengen voor een breed publiek. Onze unieke verzameling en inspirerende verhalen komen tot leven in het kasteel, waar jaarlijks wisselende tentoonstellingen een wereld van kennis, schoonheid en verbeelding ontsluiten voor u, onze gewaardeerde bezoeker.

De inkomsten uit ons groen, cultureel ondernemerschap en de bijdragen van Vrienden van Duivenvoorde zijn essentieel voor het onderhoud en instandhouding van het gehele landgoed en het voortzetten van onze missie. Vrienden van Duivenvoorde maken projecten mogelijk die anders niet gerealiseerd konden worden en deze steun is hard nodig. Draagt u Duivenvoorde een warm hart toe en wilt u bijdragen aan het behoud, word dan ook Vriend van Duivenvoorde.

Wij nodigen u uit om deel te worden van onze missie en ons te helpen deze prachtige plek te laten bloeien voor toekomstige generaties. Word nu lid en ontvang het schitterende boek Duivenvoorde in Vogelvlucht cadeau. Ontvang daarnaast een exclusieve uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling ‘Buiten op Landgoed Duivenvoorde’ en wandel en parkeer het hele jaar gratis.

Ik hoop u binnenkort als Vriend van Duivenvoorde te mogen begroeten’.

(Antoinette van Dorssen, directeur Landgoed & Kasteel Duivenvoorde)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter