Nieuws
Afsluiting Spoortunnel in N14
Rijkswaterstaat vervangt tussen 10 en 23 maart de verlichting in de Spoortunnel, onderdeel van de Sijtwendetunnel (N14) in Leidschendam-Voorburg. In deze periode is de tunnelbuis richting Wassenaar, Den Haag en Scheveningen afgesloten. De start daarvan was gisteravond om 21:00 uur; op zaterdag 23 maart vanaf 06:00 uur kan het verkeer weer door de tunnel rijden. De afsluiting geldt alleen niet in de weekeinden.
Automobilisten kunnen omrijden via de Mgr. van Steelaan, Hofzichtlaan en Bezuidenhoutseweg. Daarnaast kan men via de A4, A12/Utrechtsebaan, A13/Rotterdamsebaan en de A44 de N14 mijden.
Als de werkzaamheden in de Spoortunnel zijn afgerond, zijn er in de week erna werkzaamheden tijdens twee nachten. Van maandag 25 op dinsdag 26 maart tussen 21.00 en 05.00 uur en van dinsdag 26 op woensdag 27 maart tussen 21.00 en 05.00 uur is de hele N14 dan in beide richtingen dicht. Het betreft het stuk A4 en Bezuidenhoutsweg. De kruisingen in Leidschendam-Voorburg blijven wel ‘open’ voor verkeer.
Eerder gingen de Vliettunnel en de Parktunnel richting Wassenaar, Den Haag en Scheveningen al enige tijd dicht. Alleen de afsluiting van de Vlietunnel leverde verkeersoverlast op, met name in Leidschendam-Centrum. Na de gehele afsluiting tussen 25 en 27 maart sluit Rijkswaterstaat achtereenvolgens de Spoortunnel, Parktunnel en Vliettunnel af richting A4 om ook daar de verlichting te vervangen en andere kleinere werkzaamheden te doen.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter