Mening
U zegt het maar: Goed voorbeeld?

‘Elke keer verbaas ik me weer, ouders die met de auto over een voetpad rijden om hun kinderen van de Buitenschoolse opvang Partou of basisschool de Margriet, Dobbelaan Leidschendam, komen brengen of halen. Is dit nu het goede voorbeeld voor de kinderen met een auto over het voetpad rijden? Helaas kan het nog steeds gekker. Na maanden van klagen bij de gemeente en handhaving zijn uiteindelijk paaltjes geplaatst, maar wat doe je dan. Kijk en verbaas u in de onderstaande links:

https://gofile.me/5sKTR/drXZxe0p3

https://gofile.me/5sKTR/gAVrdcZgw

Ja, u ziet het goed en u hoeft niet naar de opticien. Is dit nu het goede voorbeeld voor onze kinderen, met je auto over het gras / speelveld rijden? Of zo als afgelopen vrijdag een persoon (leraar?) met zijn motor over het voetpad naar de basisschool rijdt. Waar is het fatsoen van de mensen en je gaat niet dood van een klein stukje lopen van en naar de parkeerplaats. Ouders en personeel parkeer je voertuig op een parkeerplaats en loop ‘veilig’ over het voetpad om te gaan werken of je kind(eren) op te halen van de buitenschoolse opvang of basisschool’.

(Marcel Wieffering)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter