Activiteiten
Stralende Vrouwen in BW5
Van vrijdag 15 maart tot en met zaterdag 13 april exposeert de Poolse schilder Jacek Łydżba met ‘Stralende Vrouwen – Luminous Maidens’ bij foto-atelier BW5 in Voorburg. De tentoonstelling biedt een fascinerende kijk op vrouwelijke figuren: martelaren, heiligen en zaligen, mystici en engelen, gepresenteerd in een unieke, etherische vorm. Łydżba’s werken, ondergedompeld in een diepte van kleuren en licht, beelden vrouwen uit op een manier waarbij de spirituele en nobele dimensie wordt benadrukt. De expositie is een initiatief van de Poolse ambassade als een van de activiteiten in het kader van Internationale Vrouwendag. Naast schilderijen van Stralende Vrouwen zullen ook andere schilderijen en beelden te zien zijn De expositie is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 16.00 uur. Eerste Paasdag gesloten. Gratis toegang. Foto Atelier BW5 is gevestigd aan het Zwartepad 5 in Voorburg.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter