Nieuws
Halte Mall laat op zich wachten

‘Naar verwachting’ zal er in 2025 begonnen kunnen worden met werkzaamheden voor een nieuwe tramhalte bij de Mall op de Heuvelweg in Leidschendam. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus de gemeenteraad bericht. Onlangs hebben de betrokken partijen de technische specificaties voor de nieuwe halte bepaald. Op grond daarvan moeten een ontwerp en een kostenraming worden gemaakt. Daarna moet er subsidie worden gevraagd aan de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Pas als daarover een besluit is genomen kunnen de werkzaamheden aanvangen. Bij de Mall stoppen de trams 2, 6 en 19. Veel tramreizigers lopen over de weg van en naar de halte. Eerder geplaatste hekjes, helpen niet. Menig passagier heeft ook geen zin om via het smalle perron naar de kruising met de Burgemeester Banninglaan te lopen om daar over te steken. Er wordt al jaren lang gesproken over aanpassing van de halte.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter