Activiteiten
Erfgoeddag op 13 april
Op 13 april organiseert het Erfgoedpodium weer de Erfgoeddag in Leidschendam en Voorburg. Dat gebeurt samen met de Historische Trekvaartdag in één geïntegreerd programma. Kom naar de erfgoedmarkt in de Herenstraat, naar de Sluis, naar de Dorpskerk, de Salamander, Huygens Hofwijck, Swaensteijn, molen de Vlieger of luister naar het Carillon van de Oude Kerk. Het komend voorjaar brandt de Historische Trekvaartdag al los. Feestelijke dagen met vele gratis activiteiten op zaterdag 13 april in Leidschendam-Voorburg. Kom meer te weten over de vroegere inwoners en bezoekers van Leidschendam-Voorburg als de Romeinen, Constantijn en Christiaan Huygens, Spinoza, Prinses Marianne en Vincent van Gogh.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter