Nieuws
Nieuwe eigenaren Palkinto

Ontbijt- en lunchroom Palkinto, Herenstraat 142A Voorburg, krijgt nieuwe eigenaren. Na vijf succesvolle jaren neemt Monique van der Marel morgen afscheid. Zij draagt het stokje over aan Mark Komen, Anne Janssen en Michael de Zeeuw. Het concept blijft onveranderd: Palkinto (vertaald als ‘gunnen’ in het Fins) blijft het leidende principe. ‘Het draait allemaal om elkaar iets gunnen, ervan genieten en niet alleen anderen, maar ook jezelf een kans geven om aan het hectische leven te ontsnappen’, aldus het drietal. ‘We zijn enorm trots op ons toegewijde team, bestaande uit vaste medewerkers, deels met een afstand tot de arbeidsmarkt, elk met hun unieke kwaliteiten en uitdagingen. Bij Palkinto staat aandacht voorop: voor elkaar, onze gasten en de verrassende gerechten.  Ook de warme sfeer blijft onveranderd’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter