Nieuws
Trampoline voor zomerpret

Omwonenden willen op het stuk groen tussen Noordsingel en Gravin Juliana van Stolberglaan in Leidschendam, aan de kant van de kruising met de Dillenburgsingel, een trampoline neerzetten om de kinderen uit de buurt wat plezier te gunnen. De trampoline zou er vanaf medio april tot eind oktober moeten staan. Het speeltuig krijgt een doorsnee van zo’n vijf meter. De trampoline staat zo’n 60 centimeter boven de grond en krijgt rondom netten zodat kleine kinderen er niet af kunnen vallen. Het geheel wordt ook vastgezet zodat het niet verspeelt of gestolen kan worden. Voor de plaatsing is melding aan de gemeente gedaan. Enkele zomers geleden werden buurtbewoners nog verrast door gemeentelijke handhavers die eisten dat de speeltoestellen verdwenen. B&W hebben het beleid echter inmiddels aangepast.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter