Nieuws
Bas Kok, lokaal multitalent

Vandaag komt Bas Kok om 12:30 uur bij Midvliet in Kakafonie zijn muziek laten horen. Zijn debuutsingle heet ‘Puur’. Bas Kok is een 25-jarig multitalent uit Leidschendam-Voorburg. Als singer-songwriter, producent en muziekdocent timmert hij al een tijdje aan de weg. Sinds heeft hij zijn debuutsingle ‘Puur’ op 16 februari 2024 uit heeft gebracht is zijn carrière als soloartiest officieel van start gegaan. Zijn muziek gaat alle kanten op… van diepzinnige ballads, tot heerlijke Nederlandstalige popsongs. Al zijn muziek is ontstaan door het leven, eigen ervaringen en ontmoetingen met anderen. Bas streeft ernaar gezien te worden als ‘The guy from next door’ die geweldige muziek maakt. Met de start van zijn solocarrière kijkt Bas vol vertrouwen uit naar de toekomst. Reken er maar op dat er nog veel moois op komst is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter