Nieuws
Hans Peter Klazenga erelid GBLV

Gemeenteraadslid Hans Peter Klazenga is door zijn eigen partij, GBLV/Gemeentebelangen, benoemd tot erelid. Dit vanwege het feit dat hij zich al 30 jaar op alle fronten voor de partij in zet. Uit handen van bestuursvoorzitter John Kerstens kreeg Klazenga een oorkonde. Kerstens: ,,Hans Peter heeft zich gedurende 30 jaar ingezet voor de lokale partij en is daarmee een enorme kennisbaak voor velen. Hij neemt geen blad voor zijn mond, daagt mensen uit en weet te verrassen. Dat is in die 30 jaar niet veranderd. Het is wat het bestuur betreft indrukwekkend en uniek wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan voor de gemeenschap en de partij. Hij is een man die er niet op uit is om vrienden te maken, maar die het beste voor heeft met de gemeente en haar inwoners.”

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter