Nieuws
CDA spreekuren

Het CDA houdt aanstaande vrijdag 22 maart twee spreekuren voor inwoners.  Ze vinden plaats in Leidschendam ,Buitengewoon aan de Vliet bij de sluis, én Voorburg, Caffe delle Artisti op het KJ-plein 17. In Leidschendam kunt u tussen 15.00 en 17.00 uur gemeenteraadslid Ron van Duffelen spreken, in Voorburg tussen 14.00 en 16.00 uur zijn collega Diederik Visser. Tijdens het spreekuur kunnen inwoners aanschuiven om hun verhaal te delen. ,,Bewoners willen regelmatig iemand uit de lokale politiek een keer persoonlijk spreken op een ongedwongen plek. Daarom leek het ons een goed idee om naast onze wijkbijeenkomsten, die het CDA specifiek in/voor wijken organiseert, ook een persoonlijk inloopspreekuur te houden. Het doel is dat inwoners laagdrempelig met ons in contact kunnen komen om hun verhaal te delen. We zullen niet altijd een oplossing kunnen bieden, maar we kijken wel of we iets met de informatie van bewoners kunnen doen”, aldus Ron van Duffelen, tevens fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad. Iedereen is welkom ongeacht politieke voorkeur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter