Nieuws
Hospice Vliethuys weer ‘als nieuw’

Afgelopen weekeinde deed een grote groep enthousiaste mensen vol overgave mee aan de grondige schoonmaakbeurt van hospice het Vliethuys, Fonteynenburghlaan Voorburg-West. De gevarieerde groep bestond uit vrijwilligers bij het hospice, mensen die zich aangemeld hadden via NLdoet én leden van Lions Prinses Marianne en Rotary Rijswijk. Hoewel de lente dit jaar al vroeg lijkt te zijn begonnen, was het van een grote voorjaarsschoonmaak bij het hospice nog niet gekomen. Het door het Oranje Fonds jaarlijks georganiseerde NLdoet was dan ook een uitstekende gelegenheid voor een grondige poetsbeurt. Jong en oud, en alles daartussen, zette zich volop in om het Hospice weer ‘als nieuw’ voor de dag te laten komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter