Activiteiten
Home Made Market Huygenskwartier

Een bericht uit het Huygenskwartier Voorburg: ‘Kom woensdag 27 maart naar de eerste Home Made Market in Huygenskwartier Voorburg. Op deze lifestyle markt in de Van Schagenstraat en Herenstraat vindt u homemade versproducten en streekproducten. Struin gezellig tussen de zeventien kramen en geniet van het brede aanbod. Kaas, vleeswaren en delicatessen uit verschillende landen, er is veel om te proeven en kopen. Ook vindt u er babykleding, sieraden, cosmetica en kunst. Lekkere trek tijdens het shoppen? U bent van harte welkom bij de restaurants en cafés in het pittoreske Huygenskwartier. Bekijk het complete aanbod op https://www.huygenskwartier.nl/nl/events/home-made-market/‘.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter