Activiteiten
Ruilbeurs kleding

Op donderdag 28 maart wordt in Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam, een kleding ruilbeurs gehouden. Het concept: iedereen die kleding te ruilen heeft, krijgt een tafeltje in het Tuinhuis van de Stadstuin. U kunt kledingstukken met elkaar ruilen. Heeft u niets onderling te ruilen, dan kun je ook een prijsje afspreken. Deze prijs mag niet meer zijn dan vijf euro. Het is de bedoeling dat de kledingstukken min of meer kosteloos van eigenaar wisselen. Indien u je kleding meeneemt, is aanmelden vòòr 25 maart noodzakelijk, in verband met de planning van het aantal tafeltjes. Aanmelden via anitavanwaasdijk@gmail.com of 06 – 3426 8702. Voor de goede orde: het moet wel gaan om kleding die er nog prima uitziet en dus ook meteen draagbaar is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter