Nieuws
Woonzorgcentrum krijgt keurmerk

Woonzorgcentrum Het Anker, onderdeel van WZH, Prinses Margrietlaan Voorburg, heeft het keurmerk PREZO Care behaald. Het is een somatisch woonzorgcentrum. Dat wil zeggen dat er mensen wonen die bijvoorbeeld een CVA (hersenbloeding) hebben gehad, Parkinson of COPD (longziekte) hebben of moeten dialyseren.

Het auditteam spreekt haar waardering en respect uit voor de wijze waarop Het Anker kwaliteit van zorg realiseert.  ‘Het Anker straalt professionaliteit, saamhorigheid en tevredenheid uit. Het maakt persoonsgerichte zorg waar en zet volop in op het welzijn van de cliënten. Er is een cultuur van samen het beste willen betekenen voor cliënten. De opvatting is dat iedereen zorgdraagt voor het welzijn van de cliënten en niet alleen de medewerkers van de activiteitenbegeleiding. Ook bijvoorbeeld de koks die gepassioneerd zorg dragen voor een goede maaltijd’.

Manager Gerda Lycklama à Nijeholt: ,,Zoals we altijd zeggen op Het Anker, ‘we doen het hier met zijn allen’,  en ik ben blij om te zien dat je dit in het PREZO Care rapport duidelijk terugleest. Het is een dynamisch huis waar veel gebeurt en dan moet je elkaar weten te vinden op alle fronten, ook als het even moeilijk is. Maar ook successen vieren we gezamenlijk. Mooi om te lezen dat dat ook door externe deskundigen zo gezien en ervaren wordt.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter