Nieuws
GBLV actief op Opschoondag

Ook deze keer was de lokale politieke partij GBLV van de partij tijdens de Landelijke Opschoondag. Een delegatie van bestuur en fractie sloot aan bij het opschonen van park Prinsenhof en omgeving in Leidschendam. Sanja Duijvestijn, GBLV-gemeenteraadslid: ,,Wij hebben met enthousiaste bewoners uit Prinsenhof en de SP zwerfvuil opgeruimd. Ook de vijver werd vanuit een boot door bewoners geschoond. Twee fietsen werden opgevist. Mooi om te zien hoeveel mensen zich inzetten om hun eigen leefomgeving schoon te maken.” Ook in Voorburg-Noord was men actief. Hier verzamelde Paulien Kegge 24 wijkinwoners die in de wijk 20 volle vuilniszakken aan rommel van de straten haalde die er niet hoort te liggen. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter