Nieuws
Nicko Christiansen (Livin Blues) op de radio

Vandaag om ongeveer 13:15 uur is Voorburger Nicko Christiansen te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. We kennen Nicko van Livin’ Blues en nu van Livin’ Blues Xperience. Onlangs verscheen er een nieuw album: ‘Back on track’. De eLPee is op vinyl voor de vinyl-zuchtigen en is opgenomen in de ‘Sofa lounche’ studio Den Haag. Negen nummers met tien bevriende muzikanten uit zijn verschillende muzikale periodes. . John Frick is de producer/technicus maar deed ook de backing vocals en gitaar. Aad van Pijlen was co-producer en speelde basgitaar. Nicko heeft alle songs geschreven behalve, ’Lose your clown’, dat is een nummer van Ray Charles. De hoes is geschilderd door Cis Deyl (Miaw Veenkade).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter