Activiteiten
Paasei zoekwedstrijd

Op maandag 1 april, Tweede Paasdag, houdt Midvliet de traditionele paaseierzoekwedstrijd. De Midvliet-paashaas verstopt ’s ochtends vroeg in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam zo’n 60 eieren plus drie gouden eieren; in elk stadsdeel één. Elk ei heeft een nummer en bij het ei ligt ook een brief met instructies. Wie een ei vindt moet op tussen 10:00 en 16:00 uur naar de studio van Midvliet, Damlaan 32 Leidschendam komen. De studio bevindt zich boven de bakkerij en is alleen bereikbaar via een trap. Als u hier moeite mee heeft, helpen de Midvliet-medewerkers u graag. Bij het nummer dat op het ei staat, hoort een prijs. Die prijs kan tijdens de uitzending van het programma ‘Het Gouden Ei’ in ontvangst worden genomen. Aan de gouden eieren zijn de hoofdprijzen verbonden. Midvliet geeft in de loop van de dag aanwijzingen over de plekken waar de nog niet gevonden eieren verstopt liggen, zodat het steeds gemakkelijker wordt ze te vinden. Om iedereen een kans te geven, geldt de regel dat per gezin slechts één gevonden ei mag worden ingeleverd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter