Activiteiten
Hoftrammm tien jaar

Het rijdende restaurant Hoftrammm met begin- en eindpunt Stationsplein Voorburg, bestaat op 11 mei tien jaar. Om dat te vieren rijdt men op die dan tien ritten van één uur. Belangstellenden kunnen mee voor tien euro per persoon. Vanaf aanstaande donderdag kan men reserveren via https://www.hoftrammm.nl/nl/10-jarig-bestaan Tijdens de ritten krijgen de gasten geen diner, zoals gebruikelijk, doch hapjes en drankjes. De opbrengsten van de tien ritten worden vergeven onder vier goede doelen: Soepbus Den Haag, Make a wish foundation, Wensambulance, Zeldzame Ziekten Fonds. Hoftrammm bestaat uit een tot restaurent omgebouwde GLT-8 tram. Normaliter duurt een rit 2,5 uur (Voorburg, Den Haag Centrum, Scheveningen en terug).

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter