Activiteiten
Ontmoeting met ervaringsdeskundigen

De autismeweek (30 maart tot en met 6 april) heeft dit jaar het thema De Kunst van het Evenwicht. De hele week vinden activiteiten plaats om meer kennis op te doen over het onderwerp autisme. Op zaterdag 6 april organiseert NVA Den Haag een tafeltjesmiddag voor geïnteresseerden in autisme. Over autisme bestaan nog steeds veel vooroordelen en is veel onbekend bij veel mensen. Tijdens deze middag gaan bezoekers in gesprek met een ervaringsdeskundige over enkele thema’s. De bezoeker schuift aan bij een tafel over een thema als anders opvoeden, studeren met autisme, relaties of het camoufleren van autisme. De bezoekers vormen samen een gespreksgroep voor deze middag onder leiding van de ervaringsdeskundige. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor 1 of 2 rondes waarbij zij per ronde 1 tafel bezoeken. De middag begint om 13:30 uur en eindigt om 17:00. Geïnteresseerden zijn welkom in Kompassie, Laan 20, Den Haag. Aanmelden is verplicht via nvadenhaag-autismeweek2024

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter