Activiteiten
Open jeugdtraining SEV

SEV Voetbal in Leidschendam organiseert op woensdag 10 april een Open Jeugdtraining. Tijdens de Open Jeugdtraining worden de jonge voetballers en voetbalsters begeleid en uitgedaagd door de trainers met een reeks afwisselende trainingsactiviteiten. Of ze nu nog nooit hebt gevoetbald of juist al enige ervaring hebben deze training is geschikt voor iedereen. Het kind traint mee met het team wat het beste past bij leeftijd en niveau. De Open Jeugdtraining is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Op 10 april wordt er gestart om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur). Einde is 18.00 uur. Locatie: Sportpark Kastelenring Leidschendam. Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom. Na het harde werk staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst en beker limo klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via sevleden@sev-voetbal.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter