Nieuws
Reizigers waarderen het OV met een 7,9
Reizigers geven het openbaar vervoer in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) een 7,9. Landelijk wordt het openbaar vervoer gewaardeerd met een 7,8. Dat blijkt uit de OV-Klantenbarometer van 2023, het klanttevredenheidsonderzoek openbaar vervoer van CROW-KpVV. Jeffrey Keus, bestuurder OV MRDH: ,,De waardering van de reiziger is voor ons belangrijk. Dagelijks werken we intensief samen met de vervoerbedrijven om het reizen met het openbaar vervoer nóg aantrekkelijker te maken. De mooie 7,9 voor 2023 laat zien dat de reiziger heel tevreden is over bus, tram, metro en RandstadRail. En dat in een jaar waarin de OV-bedrijven genoodzaakt waren de dienstregeling aan te passen door het personeelstekort. Een mooi compliment dus voor al die medewerkers in het openbaar vervoer die elke dag klaar staan om de vele reizigers naar hun bestemming te brengen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter