Activiteiten
Zondag Jazz in Café Heeswijk
Zondag 31 maart om 15.00 uur is er alweer het laatste jazzoptreden dit voorjaar in café Heeswijk Heeswijkstraat 60 Voorburg. Deze middag grotendeels de swing uit de jaren 40 en 50 met the Two Tones Swing Band. Dit kwartet staat garant voor swingende jazz, boogie en R&B in de jaren ’40-’50 stijl maar zij voelen zich even goed thuis in de wat rustiger Zuid Amerikaanse stijlen en jazzy ballads. Kortom een zeer gevarieerd programma. Toon Keyzer piano, Richard van der Pol saxen en gitaar, Pieter de Lange contrabas, Frans van Zundert drums. De inkom is zoals altijd weer gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld om in het najaar de optredens voort te kunnen zetten.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter