Activiteiten
Blijf langer sterk met Fung Loy Kok Taoist Tai Chi

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt op woensdag 4 april een open huis in Leidschendam, gymzaal De Vliethorst, Veurse Achterweg 14b, van 13:30 tot 15:00 uur. Iedereen is welkom om dan kennis te maken met Taoist Tai Chi™ kunsten. ‘We worden allemaal steeds ouder en wijzer. Maar met ouderdom komen ook vaak gebreken. Daarmee omgaan is niet altijd gemakkelijk. Het taoïsme ziet dat anders. Het proces van achteruitgang kan vertraagd worden. Je kan op een gezonde manier oud worden. Deze andere kijk is voor iedereen beschikbaar’, aldus de organisatie. Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi™ kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoisttaichi.org/nl 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter