Nieuws
Deal over sociale huurwoningen

Woningcorporatie Vidomes gaat 37 sociale huurwoningen beheren in het nieuwbouwproject Triadome, Dr. van der Stamstraat Leidschendam (het voormalige Landal-kantoor). De bouw van de appartementen start in het tweede kwartaal van 2024. Naar verwachting wordt het project in 2026 opgeleverd. De woningen worden dan verhuurd via Woonnet Haaglanden.

De appartementen met gemiddeld een woonoppervlakte van 61 vierkante meter worden duurzaam. Zo zijn de woningen gasloos, bovengemiddeld geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. In de omgeving is veel groen en water en er komen fietsparkeerplekken in een afgesloten berging. De appartementen zijn bestemd voor een brede doelgroep: van starters tot vitale senioren.

Het project Triadome bestaat uit drie gebouwen met een gezamenlijke groene tuin op het parkeerdek. Het is een project van BOBgroep bouw & ontwikkeling en projectontwikkelaar Kingsbridge Investment B.V. (foto PR)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter