Nieuws
Geheimzinnigheid rond gemeentelijke websites

De gemeente wil ‘uit veiligheidsoverwegingen’ niet bekend maken welke 21 websites men heeft dan wel faciliteert en/of betaalt voor anderen. Dat heeft een woordvoerster van B&W desgevraagd laten weten. De 21 sites werden genoemd in antwoorden op vragen van CDA-gemeenteraadslid Lieke Muller. Vijf ervan voldoen niet aan de laatste veiligheidseisen. Daar wordt nu aan gewerkt. Op naam van de gemeente staan voor zover is na te gaan vijf websites: www.lv.nl ; www.ingesprekmetlv.nl ; www.werkenvoorleidschendam-voorburg.nl ; www.lvverrast.nl ; www.loket.leidschendam-voorburg.nl . Op de vraag welke ‘veiligheidsoverwegingen’ er dan in het geding zijn en de opmerking dat 16 van de 21 sites toch top beveiligd zijn, reageert men vanuit het Raadhuis niet.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter