Nieuws
Lions lopen modeshow voor Reddingsbrigade

Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseerde een exclusieve modeshow in samenwerking met Mariëlle Mode & Danielle Exclusief in Voorburg. Eigen mannequins uit de Lionsclub showden de nieuwe voorjaarsmode voor dames uit alle leeftijdscategorieën. De opbrengst van de kaartverkoop ging naar de Reddingsbrigade Leidschendam. Clubpresident Nicolien Voordijk-van der Minne overhandigde een cheque van 2000 euro aan Jasper Oyen, lifeguard bij de Reddingsbrigade.

De Reddingsbrigade heeft een klein gemotoriseerd voertuig voor het te water laten van de reddingsboten en voor de hulpverlening bij ongevallen op de stranden, bospaden en wegen in recreatiegebied Vlietland. Vanwege wijzigingen in de regelgeving en de zorgelijke technische staat is het voertuig na jaren van intensief gebruik op korte termijn aan vervanging toe. De Reddingsbrigade heeft een geschikt voertuig op het oog om over te nemen, zodat ze weer jaren vooruit kunnen. ,,Met jullie sponsoring komt het gemotoriseerde voertuig dat we willen overnemen steeds meer binnen bereik”, aldus Jasper Oyen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter