Nieuws
Woede over bouw Rijnlandstraat houdt aan

Omwonenden ageren tegen het bouwplan Rijnlandstraat Noord. Het betreft de bouw van 64 woningen op de hoek van de Oude Trambaan en de Rijnlandstraat in Leidschendam. Met name een opbouw op de hoek van beide straten bestaande uit een zesde en zevende etage die bestaat uit vier luxe appartementen, houdt de gemoederen bezig. De vier appartementen zijn toegevoegd aan het oorspronkelijke bouwplan, kennelijk om de financiering van het bouwproject rond te krijgen. Het geheel wordt zo 23 meter hoog. Het bouwplan zou deze maand ter inzage zijn gelegd, doch dat is niet gebeurd. In mei zouden B&W dan knoppen hebben willen doorhakken. De bouwstart is voor eind 2025 voorzien. Het is een project van SDJ projectontwikkeling. Eerder dreigden omwonenden met het indienen van bezwaren en het starten van procedures. Dit alles in de hoop dat het uitstel van het project dat zo ontstaat SDJ zoveel geld gaat kosten dat van de bouw wordt afgezien. Nu worden lokale politici en ambtenaren actief benaderd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter