Activiteiten
Nic’s Bigband in concert

In de reeks ‘Muziek op de zondagmiddag bij St. Caecilia’ verzorgt Nic’s Bigband een openbaar concert en bigband beleving voor vrienden, familie, leden van St. Caecilia en voor iedereen die bigband- en jazzmuziek een warm hart toedraagt. Onder leiding van Thomas Kofler spelen 16 muzikanten een variëteit aan bigband jazz. Bij dit concert met de titel ‘Zomaar! een jazzconcert’ worden onder meer vocale jazz standards gespeeld, die gezongen zullen worden door Sandra Pieters. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 7 april in Marcanto Muziekcentrum, adres Groene Zoom 11, Den Haag/Voorburg (Sportpark Westvliet). Toegang is gratis. Aanvang 14:30 uur, zaal open 14:00 uur. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter