Activiteiten
‘Wim Jansen walking voetbal toernooi’ bij SEV
Op 19 april houdt SEV het eigen Old Stars voetbaltoernooi, genoemd naar haar onlangs overleden belangrijke inspirator en kracht: Wim Jansen (foto).
Voor het toernooi is dit maal gekozen voor een beperkte opzet waaraan wordt deelgenomen door Zoetermeer, RKAVV, Vredenburgh, ADO Pensionado’s en een tweetal teams van SEV. Plaats van actie: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam. Vanaf 13.30 uur zal een start worden gemaakt met de wedstrijden, vanaf 15.30 uur volgt een gezellig samenzijn.
Old stars voetbal bij SEV is in toenemende mate in trek onder 60-plussers. Door de komst van deze ‘jongere’ spelers is het voetbal bij dit onderdeel beduidend dynamischer geworden. Al blijft het veld aangepast aan de leeftijd en worden de spelregels gevolgd. De resultaten blijven niet uit. Afgelopen jaar werd SEV winnaar van het Zoetermeer Old Stars toernooi. En aan ambities ontbreekt het ook niet; zo wordt in mei 2024 deelgenomen aan een internationaal toernooi op Mallorca.
Op dit moment heeft SEV walking voetbal 23 actieve voetballers. In wisselende samenstellingen – afhankelijk van wie gelegenheid heeft – wordt twee maal per week getraind. Aan de warming up wordt bijzondere aandacht besteed, want belangrijk ter voorkoming van blessures. Indien u belangstelling heeft: u bent welkom bij het toernooi en bij de trainingen op maandag en donderdag van 14.00 – 15.30 uur. Contact: hrverhagen@hotmail.com 
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter