Nieuws
Afsluiting N14 Spoortunnel richting A4
Vanavond om 21.00 uur gaat de Spoortunnel in de N14 richting A4 dicht. Dat blijft zo tot zaterdag 13 april 06.00 uur. Alleen op zaterdagen en zondagen is de tunnel open voor het verkeer uit Den Haag en Wassenaar richting Leidschendam-Voorburg en A4 open. De N14 wordt afgesloten tussen de kruising met de Bezuidenhoutseweg en die met Mgr. van Steelaan/Heuvelweg in Leidschendam-Voorburg. Omrijden kan via Bezuidenhoutseweg, Hofzichtlaan, Mgr. van Steelaan. Aanleiding vormen werkzaamheden aan de verlichting in de Spoortunnel. Na deze arbeid gaan wegens dezelfde reden ook nog de Parktunnel en de Vliettunnel voor enige tijd dicht. De afgelopen weken waren alle genoemde tunnels in de N14 rijdend vanaf de A4 naar Wassenaar en Den Haag vanwege de werkzaamheden aan de verlichting ook al enige tijd afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt aangeraden de Utrechtsebaan/A12 te nemen.

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter