Activiteiten
Dag Haagse voetbalhistorie: 3x Tonegido

Op zaterdag 24 augustus wordt op het terrein van Duindorp s.v., Houtrust, het voormalige complex van Holland Sport, de Dag van de Haagse voetbalhistorie gehouden. Het is de opvolger van het Haagse voetbalhistorie toernooi dat jarenlang bij VUC werd afgewerkt. Op 24 augustus treden drie Tonegido-teams aan: team Mark Moen, team J.J. Kolleman, team J. Quist. Zij spelen tussen 13.00 en 18.00 uur 7-tegen-7 duels. In de ochtend is er, voor het eerst, een walking football-toernooi. Daaraan die SEV met met een team Hans Verhagen, jawel de man van Tonegido (laatste voorzitter). Tegenstanders onder andere ADO Den Haag oud profs, ADO Den Haag old stars, Old Stars Den Haag en een team van SHS (Scheveningen Holland Sport, de voorloper van profclub Holland Sport).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter