Nieuws
Verwijzingen naar niets

Periodiek geeft de gemeente een Nieuwsbrief uit die belangstellenden via de email krijgen toegezonden. Het exemplaar van eind vorige week kende drie items: N14 afsluiting Spoortunnel; Informatieavond ontwerp herinrichting Veursestraatweg; Collegevergadering. Bij alle drie items kon de lezer doorklikken voor meer informatie. Wie dat deed bij de Veursestraatweg kreeg een melding ‘Deze pagina bestaat niet (meer)’. Bij de collegevergadering moest het doorklikken leiden naar ‘vergaderstukken college’. In plaats daarvan eindigt de belangstellende bij oude besluitenlijsten van B&W. En wat de N14 betreft, de informatie waar men bij terecht kwam is van Rijkswaterstaat en gaat over de vervanging van verlichting in alle Sytwendetunnels. Naar de Spoortunnel moet men zelf maar zoeken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter