Nieuws
Dadawan opent haar deuren in de Mall

Dadawan, het innovatieve restaurantconcept dat in 2015 haar deuren opende in Maastricht, heeft met succes haar 7e vestiging geopend in Westfield Mall of the Netherlands. Tijdens de grand konden meer dan 700 gasten gratis genieten van de unieke Aziatische fusion keuken van Dadawan.

Eigenaar Danny Deng, afkomstig uit Maastricht, is verheugd om Dadawan te introduceren in  Leidschendam. “We zijn enorm trots om met Dadawan verder het land in te trekken richting het noorden en een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan ons succesvolle verhaal.”

Dadawan staat bekend om zijn unieke concept van “Worldly Food, Small Town Prices”. Het restaurant belooft niet alleen een smaakvolle reis door Aziatische en Westerse invloeden, maar ook een visueel spektakel met robots die in de bediening aan het werk zijn. De veelzijdige keuken van Dadawan, die verschillende culturele invloeden omarmt, creëert een hippe en multiculturele ambiance.

Dadawan Leidschendam is gevestigd in het eettheater van de Mall. “Met deze uitbreiding willen we alle foodies verwelkomen en hen een nieuw plekje bieden waar ze kunnen genieten van heerlijke eten tegen een betaalbare prijs,” voegt Danny Deng toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter