Activiteiten
Max Health Club biedt nog even voordeel

Deze lente nog wordt bij Max Health Club, Westvlietweg 55, een uitgebreide wellness opgeleverd met sauna’s, stoombad en infraroodlampen. De prijzen zullen daarom gaan stijgen, maar tot 1 mei geldt nog het oude ‘Westvliet-tarief’ voor de looptijd van het gekozen lidmaatschap.

Max Health Club heeft de afgelopen periode een aantal grote bouwfases afgerond waardoor het oude Westvliet bijna niet meer te herkennen is. Vorig jaar openden het 25 meter lange zwembad en de yogastudio. Vorige maand kwamen hier de luxe fitnessruimte van maar liefst 1000 m2 én de grote groepslessenstudio waar zeker vijftig deelnemers in passen, bij.

De luxe club wil nog een aanbieding doen aan geïnteresseerden en omwonenden om te sporten tegen een lager tarief. Iedereen die kennis met de club wil maken, kan starten met een gratis en vrijblijvende proefweek. Meer informatie hierover vindt u op: www.maxhealthclub.nl/tarieven 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter