Nieuws
Meedenkavond herinrichting knooppunt Laan van NOI

De gemeente nodigt belangstellenden uit voor de eerste informatieavond over de herinrichting van het stationsgebied Laan van NOI in Voorburg. Deze avond is op woensdag 10 april. Men start  met een korte presentatie. De informatieavond (tevens meedenkavond) is van 19:30 tot 21:00 uur in de Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg. U bent van harte welkom om mee te denken.

De komende jaren worden plannen gemaakt voor Knooppunt Laan van NOI. Het aantal inwoners, werknemers en reizigers in de regio groeit. Ook in de directe omgeving van Laan van NOI komen nieuwe woningen, werkplekken, voorzieningen en een snelfietsroute. Knooppunt Laan van NOI moet klaar zijn voor die groei. De gemeente onderzoekt wat ze moeten doen om een fijne plek te creëren voor bewoners en reizigers.

Knooppunt Laan van NOI moet een aangename plek worden waar je snel kunt overstappen tussen trein, bus, fiets, Kiss & Ride en taxi. Maar ook een plek waar je rustig kunt wachten, even kunt werken en elkaar kan ontmoeten. Het station moet zich ontwikkelen tot een volwaardig intercitystation met goede voorzieningen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter