Nieuws
Containerplek blijft leeg

Onlangs kondigde de gemeente aan dat er ondergrondse containers zouden worden geplaatst aan Distelweide Leidschendam, ter hoogte van nummer 13. Dat gebeurde officieel in het gemeenteblad. Daarbij werd wel opgemerkt dat de plaatsing pas zou gebeuren als ‘de in- en uitritten van N14 zijn aangepast’.

In antwoord op de vraag over welke aanpassing dan wordt gesproken en wanneer die dan gaat plaatsvinden kreeg Vlietnieuws de volgende reactie: ‘De plaatsing van de ondergrondse containers is al eerder meegenomen in de zienswijze procedure, daarom zijn ze vermeld in de Gemeenterubriek als ‘aangewezen’. De publicatie is een wettelijke plicht. De werkzaamheden van de N14 zijn echter onlangs ‘on hold’ gezet en daarmee ook de verplaatsing van de containers’.

Het betreft dus de bouw van ondergrondse kruisingen van de N14, een project waar al jaren over wordt gesproken. Het kabinet heeft het plan echter in de la gelegd zonder aan te geven wanneer men er wel mee aan de slag wil gaan. De containerplek Distelweide blijft dus leeg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter