Nieuws
Nog eens 1800 woningen bij station

In het gebied rondom station Laan van Nieuw Oost Indië moeten nog eens 1800 woningen komen plus 75.000 vierkante meter kantoren en 26.000 vierkante meter voorzieningen (maatschappelijk en commercieel). Dat blijkt uit een brief van de Haagse wethouder Robert van Asten aan zijn gemeenteraad. Tot nu toe staat vast dat er 1200 woningen komen aan de Haagse kant van het station, 23.000 vierkante meter kantoren en 5900 vierkante meter voorzieningen waaronder retail. De rest is gedacht aan de Voorburgse kant van het station. Eind dit jaar wil Den Haag daarvoor plannen voorleggen in een ontwikkelvisie. Die wordt samen met NS Stations opgesteld. NS Stations is eigenaar van gronden aan de Voorburgse kant.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter