Nieuws
Lions Jaarconcert ten bate van De Zonnebloem en Ambulancewens

Het 35e Lions Voorburg Jaarconcert vindt vrijdag 7 juni plaats in de Oude Kerk . Het batig saldo van dit liefdadigheidsconcert wordt dit jaar besteed aan twee heel goede doelen, namelijk de lokale afdeling van De Zonnebloem en Ambulancewens.
Het concert wordt verzorgt door muzikale alleskunner Diederick Ensink met zijn nieuwe show Diederick’s Duel. In deze voorstelling gaat Diederick, zoals de titel al doet vermoeden, de strijd aan, niet tegen maar mét al zijn muziekinstrumenten. In een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes laat Diederick verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten met elkaar strijden. Dit is niet de enige strijd die geleverd zal worden, want wat gebeurt er als de strijd in het hoofd het soms van je overneemt? Diederick vliegt dit vraagstuk op zijn eigen authentiek, muzikale manier aan en dit zorgt voor veel grappige, ontroerende maar vooral herkenbare muzikale momenten.
De toegangsprijs voor dit unieke concert waarbij ook nog twee goede doelen worden gesteund bedraagt  € 28,50 en dat is inclusief een drankje na afloop. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Lionsclub Voorburg: www.lionsvoorburg.nl .

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter