Nieuws
HTM opent deuren voor iedereen die in techniek wil werken

 HTM opent haar deuren voor iedereen die in de techniek wil werken. Of iemand nu bezig is met de studie of een technische carrière voor zich ziet, met of zonder technische achtergrond. Men is van harte welkom op dinsdag 16 april tussen 15.00 uur en 20.00 uur op De Werf 30 in Den Haag.

Ruim 400 HTM’ers houden zich dagelijks bezig met onder andere het beheer en onderhoud van trams, rails en bovenleidingen. Daarmee zorgen zij ervoor dat de trams van HTM comfortabel reizigers kunnen vervoeren. De technici doen dat met veel plezier en vakmanschap, want werken in de techniek is leuk. Medewerkers van HTM geven een rondleiding door de werkplaats en staan klaar om vragen te beantwoorden.

Verder kan men de nieuwe TINA tram door een VR-bril zien of zelf proberen een storing te verhelpen aan een tramdeur, wisselbak of het spoor. Aanmelden kan via www.werkenbijhtm.nl/open-dag-techniek

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter