Nieuws
Tonnen voor extra inhuur gemeente

De gemeente besteedt 386.000 euro om extra expertise van buiten de organisatie in te huren. De extra inhuur is nodig voor de afdelingen IT en MRO (maatschappelijke en ruimtelijke ordening). Voor beide afdelingen blijken vacatures niet te vervullen. Elders in de ambtelijke organisatie kunnen problemen nog worden opgevangen door andere prioriteiten te stellen bij het uitvoeren van de taken. Dat heeft burgemeester Martijn Vroom bekend gemaakt.

B&W hebben inmiddels ook een analyse laten maken waar het strategisch vermogen van het ambtelijk apparaat verbeterd moet worden. Op grond daarvan is een visie geschreven over de gewenste ontwikkeling van de ambtelijke organisatie; een meerjarenperspectief over het verbeteren en versterken van de ambtelijke organisatie zodat er betere resultaten geboekt worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter