Nieuws
Delfland bestaat 735 jaar en nodigt jou uit

Beste gratis gezinsuitje voor de meivakantie: leer tijdens een boeiende lezing meer over 735 jaar waterbeheer, bekijk tijdens een rondleiding de oudste gebiedskaart van Delfland, ontdek het dynamische kunstwerk ‘Waal van Woorden’ en de leerzame tentoonstelling ‘Wij & Water!’. En speel tot slot samen met je kinderen de WOW-challenge, een waterspel waarbij jongeren tussen de 12 en 15 jaar leren wat het betekent om onder water te wonen. Vanaf woensdag 24 april en allemaal ter ere van de Week van ons Water en het 735-jarig bestaan van Delfland!

Aanmelden kan via communicatie@hhdelfland.nl. Vermeld je naam en de datum waarvoor je je aanmeldt. Op deze website lees je meer over het programma en vind je alle data.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter