Nieuws
Afsluiting Parktunnel richting A4 – 14 tot 27 april
Rijkswaterstaat vervangt tussen 14 en 27 april de verlichting in de Parktunnel, onderdeel van de Sijtwendetunnel (N14) in Leidschendam-Voorburg. In deze periode is de tunnelbuis van Den Haag richting de A4 doordeweeks afgesloten, van zondag 21:00 uur tot zaterdag 06:00 uur. In de weekenden is de tunnel in beide richtingen open. Houd doordeweeks rekening met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De werkzaamheden aan de zuidelijke tunnelbuis van de Parktunnel vinden plaats van zondag 14 april 21:00 uur tot zaterdag 27 april 06:00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N14 richting de A4 doordeweeks afgesloten tussen de kruising op de Monseigneur van Steelaan en de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Noordsingel. In de weekenden zijn er geen werkzaamheden en is de tunnel in beide richtingen open.

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter