Nieuws
Grappig toneelstukje in Herenstraat

Nick van der Ven was gisteren getuige van een soort toneelstukje: ‘Was vanochtend n de Herenstraat in Voorburg. Daar werd de waterpomp open gesteld door burgemeester Martijn Vroom. Tijdens deze ceremonie, waarbij de burgermeester hard moest werken om het water uit de pomp te krijgen, hield wethouder Astrid van Eekelen een emmer vast om het water op te vangen. Hierbij werd wethouder Jeffrey Keus als waterdrager aangesteld om vervolgens met 2 emmers water een paar rondjes om de pomp te lopen. Ook wethouder Bianca Bremer kreeg een emmer in de hand gedrukt om vervolgns die ook met water te vullen. Al met al was het een zeer aandoenlijk gezicht om te zien hoe het college van Leidschendam-Voorburg zich niet beroerd voelde om de handen te gebruiken’. (Foto Nick Vanderven)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter